phone210.55.48.237

Σύνδεση  \/ 
x
ή
 Συνδεθείτε μέσω Facebook
Εγγραφή  \/ 
x

ή
 Συνδεθείτε μέσω Facebook

MORIA ELEA... Το Πιό Luxury Ελληνικό Λάδι

Γνώμες πελατών
Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 35,48 €
Τιμή πώλησης: 35,48 €
Τιμή πώλησης: 35,48 €
SKU: CM-1023
Πίσω στο: από 35€ έως 100€

Όταν τα Ελληνικά χέρια και η Ελληνική γη Κάνουν ¨μεγάλα ¨ θαυματα .. τότε γεννιέται το πιο Luxury ελληνικό λάδι .. Το MORIA ELEA .
Μεγάλοι scef σε όλο τον κόσμο μαγειρεύουν  τα ¨καλά ¨τους πιάτα με το Moria Eeia προσπαθώντας να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον γευστικό πήχη .Ελαιόλαδο MORIA ELEA

Η πιο εκπληκτική και πολυτελής συσκευασία ελαιολάδου που έγινε ποτέ.
Η συσκευασία του Moria Elea είναι χειροποίητη και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Το μπουκάλι είναι από κορυφαίας ποιότητας γυαλί, το πώμα και ο φελλός είναι από φυσικό ξύλο, η ετικέτα είναι από βαμβακερό πανί φτιαγμένο στο χέρι και το ξύλινο κουτί σχεδιάστηκε ειδικά για το Moria Elea και κατασκευάζεται σε  εργαστήριο ξυλουργικής στην Ελλάδα .
Από από το πρώτο δέντρο ελιάς, που η Θεά Αθηνά, προστάτιδα της πόλης των Αθηνών, φύτεψε μπροστά από τον Παρθενώνα στην Ακρόπολη, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία.
Η μοναδική γεύση του αποτελείται από πρόσμιξη των δύο ποιοτικότερων ελληνικών ποικιλιών, Μανάκι και Κορωνείκο, στην ιδανική αναλογία.
 
Αρωματικό προφίλ
Χαρακτηριστικό άρωμα πράσινων φύλλων ελιάς, μυρωδιές αρωματικών βοτάνων και νότες πράσινου μήλου σ’ έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό. To “MORIA ELEA” είναι ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με πλούσιο άρωμα και πικάντικη γεύση μεσαίας έντασης. Ελαφρώς πικρό.  Αρμονικό και ισορροπημένο στη γεύση του .

Η παραγωγική διαδικασία ξεκινάει από την καλλιέργεια, συνεχίζεται με την συγκομιδή, την ελαιοποίηση, την αποθήκευση και ολοκληρώνεται με την τυποποίηση.
Καλλιέργεια
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ειδικών εδαφολογικών αναλύσεων, της φυλλομέτρησης και των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών, και σε συνεργασία με μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εφαρμόζουμε τις ιδανικότερες και ασφαλέστερες μεθόδους καλλιέργειας. Επιπροσθέτως, έχουμε παρακολουθήσει με επιτυχία το σεμινάριο της Ελαιοκομίας, που διοργανώνει το Ινστιτούτο Γεωπονικών Ερευνών.
Συγκομιδή
Όταν ο καρπός της ελιάς φτάσει στο ιδανικό σημείο του κύκλου ζωής του, ξεκινάμε την διαδικασία συγκομιδής. Η συγκομιδή ξεκινάει από τα μέσα Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στα τέλη Δεκεμβρίου, ανάλογα με την ποικιλία. Κατά την συγκομιδή, μαζεύουμε τις ελιές με τα χέρια και τις τοποθετούμε σε ειδικά πλαστικά καφάσια που επιτρέπουν την δίοδο του αέρα χωρίς να καταπονούνται οι ελιές.

Πολιτική για τις Συνθέσεις (Καλάθια) Δώρου με Κρασιά - Ποτά

Οι συνθέσεις μας (Καλάθια) με ποτά αποστέλλονται σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και όχι στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Για τις επαγγελματικές ή φιλικές σας υποχρεώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα σας προτείνουμε τις συσκευασίες 2 φιαλών - ξύλοκιβώτια 6 φιαλών ή μπαουλάκια ξύλινα που μπορούν να μεταφερθούν με ασφάλεια από την εταιρεία κούριερ που συνεργαζόμαστε.

Πληροφορίες για την κατασκευή και την παράδοση των συνθέσεων με ποτά.

Αφού λάβουμε την παραγγελία σας, την επόμενη ακριβώς στιγμή θα ενημερωθείτε με email πως έγινε δεκτή και αμέσως θα αναλάβουμε να κατασκευάσουμε την σύνθεση σας.

Κάθε σύνθεση φτιάχνετε από εμάς στην cava Meliti και με προϊόντα που βρίσκονται στο κατάστημα μας και είναι ακριβές αντίγραφο της φωτογραφίας που έχετε δει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αφού διακοσμηθεί με ιδιαίτερη προσοχή και γούστο θα την παραλάβει διανομέας της cava Meliti και όχι κάποια εταιρεία κούριερ όπως γίνετε με τα υπόλοιπα είδη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (φιάλες-αξεσουάρ κτλ.), ο οποίος και θα την παράδοσει με δικό μας αυτοκίνητο στις επόμενες ώρες στα χέρια του ανθρώπου που μας έχετε υποδείξει εσείς.

Οι ευχές που έχετε γράψει για τον παραλήπτη θα γραφτούν χειρόγραφα από εμάς σε κομψή κάρτα η οποία θα μπει σε ένα φάκελο και θα κλειστεί με ειδικό αυτοκόλλητο σαν βουλοκέρι της cava Meliti έτσι ώστε να μπορεί να ανοιχτεί μόνον από τον παραλήπτη.

Μπορείτε να μας στείλετε την επαγγελματική σας κάρτα με κούριερ στην διεύθυνση της cava Meliti έτσι ώστε να την επισυνάψουμε μαζί με την ευχητήρια κάρτα σας.

Πολιτική χρέωσης της μεταφοράς και παράδοσης τους.

Η χρέωση της μεταφοράς για κάθε καλάθι είναι 15 ευρώ για όλη την Αττική.

Σε περίπτωση που σε μια διεύθυνση π.χ. σε μια εταιρεία θέλετε να παραδώσουμε πάνω από 1 καλάθι τότε η χρέωση παραμένει 15 ευρώ, όσα καλάθια κι αν είναι.

Για παραγγελίες από 5 καλάθια και άνω η χρέωση είναι 10 ευρώ για κάθε διεύθυνση παράδοσης.

Για παραγγελίες καλαθιών αξίας άνω των 1000 ευρώ η χρέωση είναι 5 ευρώ για κάθε καλάθι.

Για παραγελίες καλαθιών από την κατηγορία 150 έως 250 ευρώ και την κατηγορία 250 και άνω η μεταφορά είναι δωρεάν ακόμα και για ένα καλάθι δώρου.

Για κάθε ερώτηση σας μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο 210 55 48 237.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Δενέζης Κωνσταντίνος


Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.
Ξύνινο Μπαουλάκι Με 2 φιάλες Από την Νεμέα .Ξυλοκιβώτιο Με 2 φιάλες & Σοκολατάκια
transportΑποστολή στο χώρο σας!
phone2Τηλεφωνικές Παραγγελίες 210.55.48.237
Top