phone210.55.48.237

Σύνδεση  \/ 
x
ή
 Συνδεθείτε μέσω Facebook
Εγγραφή  \/ 
x

ή
 Συνδεθείτε μέσω Facebook

Μαύρο Φανάρι με Σαμπάνια Cristal 812

Γνώμες πελατών
Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 334,68 €
Τιμή πώλησης: 334,68 €
Τιμή πώλησης: 334,68 €
SKU: CM-1061
Πίσω στο: από 250€ & άνω
Λίγη Ιστορία :  Δημιουργήθηκε αρχικά για  τον Αλέχανδρο ΙΙ της Ρωσίας .Την εποχή όμως που έδωσε  την διαταγή να του φτιάξει ο Louis Roderer την Cristal στη Ρωσία η οικογένεια των Τσάρων έτρεμε απο το φόβο των δολοφoνιών έτσι  είπαν του Louis Roderer  να βάλει την σαμπάνια σε '' διάφανο" μπουκάλι για να μπορούν να ελένχουν εύκολα το εσωτερικό του μπουκαλιού μιας και οι δολοφόνοι θα μπορούσαν να βάλουν καμια βόμβα μέσα σε σκούρο μπουκάλι και να μην αφήσουν τσάρο για τσάρο.Και μιας και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο ο Louis Roderer ανέθεσε τη κατασκευή των μπουκαλιών σε ένα φλαμανδό glassmaker .Η Ρώσικη βασιλική οικογένεια είχε μια συμπάθεια στις γλυκές σαμπάνιες έτσι στην αρχή η Cristal ήταν Sec .Μετά όμως την δολοφονία της της βασιλικής οικογένειας το 1917 οι sec σαμπάνιες δημοπρατήθηκαν στην Γαλλία  για  πολλά μα πάρα πολλά λεφτά ...τα οποία έδωσε ένας ...(Μάλλον πλούσιος ..) απο την Νότια Αφρική
Διάσημη και Σπάνια* ....Μόνο για λίγους τυχερούς σε όλο τον κόσμο που θα καταφέρουν να την βρούν και θα έχουν την διάθεση να δώσουν τόσα χρήματα .Θα την αναγνωρίσετε γρήγορα απο το διάφανο μπουκάλι της και το uv σελοφάν με το οποίο είναι σκεπασμένη .Οι διάσημοι και πάμπλουτοι ράπερ τραγουδιστές την αναφέρουν πολύ συχνά στα τραγούδια τους σαν Cris ή Stal μιας και είναι απο τα πιο status symbol στην Αμερική .Όπου εκεί οι cristal κοστίζουν πάνω απο 350$ .Ενώ στο Λονδίνο αν  βρεθεί κοστίζει περίπου 400£με 650£

Πολιτική για τις Συνθέσεις (Καλάθια) Δώρου με Κρασιά - Ποτά

Οι συνθέσεις μας (Καλάθια) με ποτά αποστέλλονται σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και όχι στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Για τις επαγγελματικές ή φιλικές σας υποχρεώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα σας προτείνουμε τις συσκευασίες 2 φιαλών - ξύλοκιβώτια 6 φιαλών ή μπαουλάκια ξύλινα που μπορούν να μεταφερθούν με ασφάλεια από την εταιρεία κούριερ που συνεργαζόμαστε.

Πληροφορίες για την κατασκευή και την παράδοση των συνθέσεων με ποτά.

Αφού λάβουμε την παραγγελία σας, την επόμενη ακριβώς στιγμή θα ενημερωθείτε με email πως έγινε δεκτή και αμέσως θα αναλάβουμε να κατασκευάσουμε την σύνθεση σας.

Κάθε σύνθεση φτιάχνετε από εμάς στην cava Meliti και με προϊόντα που βρίσκονται στο κατάστημα μας και είναι ακριβές αντίγραφο της φωτογραφίας που έχετε δει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αφού διακοσμηθεί με ιδιαίτερη προσοχή και γούστο θα την παραλάβει διανομέας της cava Meliti και όχι κάποια εταιρεία κούριερ όπως γίνετε με τα υπόλοιπα είδη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (φιάλες-αξεσουάρ κτλ.), ο οποίος και θα την παράδοσει με δικό μας αυτοκίνητο στις επόμενες ώρες στα χέρια του ανθρώπου που μας έχετε υποδείξει εσείς.

Οι ευχές που έχετε γράψει για τον παραλήπτη θα γραφτούν χειρόγραφα από εμάς σε κομψή κάρτα η οποία θα μπει σε ένα φάκελο και θα κλειστεί με ειδικό αυτοκόλλητο σαν βουλοκέρι της cava Meliti έτσι ώστε να μπορεί να ανοιχτεί μόνον από τον παραλήπτη.

Μπορείτε να μας στείλετε την επαγγελματική σας κάρτα με κούριερ στην διεύθυνση της cava Meliti έτσι ώστε να την επισυνάψουμε μαζί με την ευχητήρια κάρτα σας.

Πολιτική χρέωσης της μεταφοράς και παράδοσης τους.

Η χρέωση της μεταφοράς για κάθε καλάθι είναι 15 ευρώ για όλη την Αττική.

Σε περίπτωση που σε μια διεύθυνση π.χ. σε μια εταιρεία θέλετε να παραδώσουμε πάνω από 1 καλάθι τότε η χρέωση παραμένει 15 ευρώ, όσα καλάθια κι αν είναι.

Για παραγγελίες από 5 καλάθια και άνω η χρέωση είναι 10 ευρώ για κάθε διεύθυνση παράδοσης.

Για παραγγελίες καλαθιών αξίας άνω των 1000 ευρώ η χρέωση είναι 5 ευρώ για κάθε καλάθι.

Για παραγελίες καλαθιών από την κατηγορία 150 έως 250 ευρώ και την κατηγορία 250 και άνω η μεταφορά είναι δωρεάν ακόμα και για ένα καλάθι δώρου.

Για κάθε ερώτηση σας μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο 210 55 48 237.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Δενέζης Κωνσταντίνος


Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.
Ξύλο & Δέρμα με Συλλεκτικά Lagavulin 821Χριστουγεννίατικο Φανάρι
transportΑποστολή στο χώρο σας!
phone2Τηλεφωνικές Παραγγελίες 210.55.48.237
Top